Γενικα Νεα

TennisNews.gr

Τένις Ελλάδα

16 June 2019

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
 • Head Tour Athens #6

  Το ATHENS TENNIS CENTER σε συνεργασία με την HEAD διοργανώνει το HEAD WEEKEND TOUR #6 όλων των κατηγοριών με δυνατά παιχνίδια και πολύ αγωνιστική διάθεση!

 • 1st Specialised Tennis Camp


  Η MASTERS TENNIS ACADEMY εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, διοργανώνει το 1ο specialized ‘TENNIS – Fitness – Mental’ camp που θα πραγματοποιηθεί από 18 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2019 στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων στη Βάρη για παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών.

 • Davis Cup: Αίτηση Δήλωσης Συμμετοχής για Κριτές γραμμών & Ball Kids


  Κριτές Γραμμών 
  Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε αναλυτικά και να συμπληρώσετε την αίτηση – δήλωσης συμμετοχής για κριτές γραμμών στο Davis Cup από 9 έως 14 Σεπτεμβρίου 2019.

TennisNews.gr World

Τένις Κόσμος

16 June 2019

tennisnews.gr - Όλα τα νέα του τένις, live αγωνες του Στεφανου Τσιτσιπα και Μαριας Σακκαρη - 24/7 ενημέρωση για το τένις στην Ελλάδα και τον κόσμο!
 • Παντρεύτηκε η Wozniacki (pics)


  H Caroline Wozniacki και ο αγαπημένος της και πρώην NBAer, David Lee, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

 • McEnroe: "Μου αρέσει ο Τσιτσιπάς"


  Ο John McEnroe ανέφερε τους νέους παίκτες που ξεχωρίζει από το tour, καθώς και τη μεγάλη πρόκληση που θα έχουν οι "Big 3" να καταφέρουν να επισκιάσουν ακόμα μια γενιά.

 • Το Roland Garros κάνει άγαλμα στον Rafa


  Αν κάποιος παίκτης μπορούσε να έχει το δικό του άγαλμα στο Roland Garros πριν καν ολοκληρώσει την καριέρα του, αυτός θα ήταν ο Rafael Nadal, και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί το 2020 στο παρισινό Grand Slam.

Tennis24

Feed not found.

ATP World Tennis News

Feed not found.