Παραμένουμε στην Α΄Εθνική

Μεγάλη επιτυχία των ομάδων Ανδρών και Γυναικών του ομίλου μας, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΕΦΟΑ Α' Εθνικής που διεξήχθει από 6-9 Νοεμβρίου στον Όμιλο της Ηλιούπολης.

Και οι δύο ομάδες μας παρέμειναν στην Α΄ Εθνική κατηγορία.

Ειδικότερα οι Γυναίκες μας υπερέβαλαν εαυτόν και κατέκτησαν την 1η θέση στον όμιλο τους και έτσι προκρίθηκαν στην τελική φάση των τεσσάρων καλύτερων ομάδων της Ελλάδος. Στο τελευταίο σερί αγώνων με αντίπαλο τον ΟΑ Ηλιούπολης, η Νάσια Τσέλου κέρδισε την Ασπασία Αυγέρη 5-7/6-1/6-3. Η Αλεξάνδρα Αστρεινίδη έχασε από την Αλίκη Καπέλα 6-4/6-2 & στο διπλό η Νάσια Τσέλου με την Όλγα Σαρλή κέρδισαν 6-1/6-4 την Καπέλα και Αγγελάτου. Με αποτέλεσμα 2-1 πέρασαν λοιπόν στο final four!!! Σε 3 εβδομάδες θα αναμετρηθούν για να κερδίσουν την τελική κατάταξη στο βάθρο. Στο πρωτάθλημα κέρδισαν επίσης την ομάδα της Κηφισιάς και της Αργυρούπολης.

Ευχαριστούμε τις αθλήτριες μας Τσέλου Νάσια, Σαρλή Όλγα, Αστρεινίδη Αλεξάνδρα & Δρούγκα Ελευθερία όχι μόνο για το αγωνιστικό πνεύμα αλλά κ για το ήθος τους.

Οι Άνδρες (Βλαβιανός Ιάσωνας, Τσονάκης Κωνσταντίνος & Αρανίτης Κωνσταντίνος) έπαιξαν με αντιπάλους το Κερατσίνι, Κηφισιά και Γλυφάδα. Κερδίζονατας το Κερατσίνι εξασφάλισαν την παραμονή μας στην Α Εθνική. Θερμά συγχαρητήρια και στα αγόρια μας.

 Για τη μεγάλη μας επιτυχία, chef κ δημιουργός, ο προπονητής μας Κώστας Τσιάνος.