Πρώτη και Δεύτερη θέση από αθλητές μας στο TTK Warriors Tour Καλαμάτας

Επιτυχία για αθλητές μας στο TTK Warriors Tour της Καλαμάτας. 

 

 

Στη κατηγορία Α12 πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής μας Απόλλωνας Παπαπαναγιώτου με δεύτερο νικητή τον επίσης αθλητή μας Φίλιππος Αστρεινίδης, μετά από έναν πολύ όμορφο τελικό (6-4, 6-3). 

 

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και φυσικά στο προπονητή τους Ρένο Συμεωνίδη!!!

 

Το τουρνουά οργάνωσε ο Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας στις 7-9 Ιουνίου. Το τουρνουά ήταν ένα από τα τέσσερα πανελλήνια τουρνουά τένις της σειράς "ttk Warriors Tour Greece" για αγόρια/κορίτσια κάτω των 10-12-14 ετών.
Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που διοργανώνεται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες από τους υπεύθυνους της ιταλικής εταιρίας τενιστικής ένδυσης "ttk". Οι 6 νικητές κάθε χώρας σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες είναι προσκεκλημένοι της εταιρίας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια γιορτινή εκδήλωση ενός Πανευρωπαϊκού Τελικού στην πολυφημισμένη ακαδημία τένις Sanchez-Casal στην Βαρκελώνη!

Είναι η πρώτη φορά από το ξεκίνημα το 2009 που η διοργάνωση έρχεται στην Πελοπόννησο, ενώ τα άλλα τρια τουρνουά θα γίνουν στην Αττική, Άγιο Νικόλαο Νάουσσας και Κρήτη. "Η Καλαμάτα θα είναι το πρώτο τουρνουά της Warriors Tour Greece και επιλέχθηκε με βάση τα κριτήρια εγκαταστάσεις, προορισμός και ανθρώπινο δυναμικό. Οι Πανευρωπαϊκοί τελικοί στην Βαρκελώνη είναι μια πραγματική γιορτή του τένις σε μια από τις καλύτερα οργανωμένες ακαδημίες τένις στο κόσμο που ιδρύθηκε από πρώην αθλητές παγκοσμίου κλάσης. Μακάρι να προκριθούν καλαματιανοί αθλητές να ζήσουν αυτή την εμπειρία" δήλωσε ο διευθυντής αγώνων και νυν τεχνικός διευθυντής του Ο.Α.Καλαμάτας Χρήστος Χριστόπουλος.

Με το πέρας της διεξαγωγής όλων των τουρνουά, τα 8 καλύτερα παιδιά σε κάθε κατηγορία θα πάρουν μέρος στο ελληνικό Masters, το οποίο θα γίνει τέλη Αυγούστου σε έδρα που θα  ανακονωθεί από τους διοργανωτές, και οι νικητές θα συμμετέχουν στην Βαρκελώνη τον Οκτώβριο.