Ανακοίνωση Δημάρχου Παπάγου - Χολαργού - Εκδήλωση "Αγκαλιάζουμε τον Υμηττό"

 

Χολαργός,    Μάρτιος  2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ

ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αγκαλιάζουμε τον Υμηττό

                Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας γνωστοποιήσουμε ότι, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας « LetsdoitGreece 2014», ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, θα συμμετάσχει ενεργά στην περιβαλλοντική δράση  με σύνθημα «ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ». Η δράση αυτή περιλαμβάνει τον καθαρισμό του Υμηττού  με την εμπλοκή σ’ αυτήν των 12 Δήμων που συνορεύουν  με τον Υμηττό καθώς και εθελοντικών ομάδων, ενεργών πολιτών, μαθητών,  θεσμικών  φορέων (ΣΠΑΥ, Πυροσβεστικό σώμα κ.α), πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων κλπ.

 

         Έτσι λοιπόν, το προσωπικό του Δήμου μας καθώς και εθελοντές από διαφόρους φορείς και οργανώσεις, πολιτιστικούς συλλόγους, σχολεία, συστήματα πρόσκοπων και απλούς πολίτες   θα συναντηθούμε την                                

 

Κυριακή 6 Απριλίου, στις 10.00 το πρωί,

 

στην διασταύρωση της οδού Αναστάσεως με τον δρόμο που οδηγεί στον Όμιλο Αντισφαίρισης Παπάγου και θα καθαρίσουμε τις εκτάσεις που βρίσκονται εκατέρων της οδού Αναστάσεως σε εκείνο το ύψος (προς Όμιλο Αντισφαίρισης και Αγία Ελεούσα).

Ο Δήμος μας πέραν της προετοιμασίας, της  οργάνωσης και της διάθεσης προσωπικού και οχημάτων την συγκεκριμένη ημέρα, θα χορηγήσει γάντια και  σακούλες διαφορετικού χρώματος για ανακυκλώσιμα και μη υλικά ενώ προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας θα κατευθύνει τους εθελοντές και θα παρέχει οδηγίες.

 

        Το Δημοτικό Λεωφορείο,   από  9.30 – 11.00 ,  θα παραλαμβάνει εθελοντές  από τις αφετηρίες του «Μετρό Εθνική Άμυνα» και «Μετρό  Χολαργού» και θα τους μεταφέρει στο σημείο της εξόρμησης (οδός Αναστάσεως),  με επαναλαμβανόμενα δρομολόγια. Από 13.00 – 13.30 το λεωφορείο θα επιστρέφει τους εθελοντές στις αφετηρίες του μετρό.

 

        Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή 6 Απριλίου (από ώρας 10.00 – 13.00) με κέφι και ζωντάνια, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και  να «αγκαλιάσουμε τον Υμηττό». Να  συμβάλουμε ενεργά, με τις προσπάθειες μας,  στον καθαρισμό, ευπρεπισμό και προστασία του φυσικού μας πλούτου.              

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Βασίλης Ξύδης

 

Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού