ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΟΑΠ

Αγαπητά Μέλη,

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την συνέχεια της συνεργασίας του Ομίλου μας με τον Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό Αξιωματικών (ΑΟΟΑ) σχετικώς με την μίσθωση των εγκαταστάσεων. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να παρατείνουν την πλέον των 40 ετών μισθωτική σχέση. Η συμφωνία προβλέπει την παράταση της μίσθωσης και την πραγματοποίηση έργων εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων και προστασίας της έκτασης από φυσικές καταστροφές.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ουσιαστική αρωγή της στην διευθέτηση της σύνθετης διαδικασίας καθώς και την ηγεσία του στρατεύματος ως διοικούσα τον ΑΟΟΑ, για την ευρεία κατανόηση και την αποφασιστική συνδρομή στο θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Την συμφωνία υπέγραψαν, εκπροσωπώντας τους δύο φορείς, ο Συνταγματάρχης κ. Ιωάννης Αντωνίου ως Γενικός Διευθυντής ΑΟΟΑ και ο κ. Γιώργος Αθανασόπουλος ως Πρόεδρος ΔΣ ΑΟΑΠ.

Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας των δύο φορέων μας και κυρίως της συγγενικής σχέσης που αισθανόμαστε ότι αυτοί έχουν, καθώς η πλειοψηφία των ιδρυτικών μελών του Ομίλου μας προέρχονται από το στράτευμα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΠ αποφάσισε τα εξής:

·      Την παροχή των εγκαταστάσεων του ΑΟΑΠ για την διεξαγωγή του ετήσιου Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

·      Την συμμετοχή ως μελών στον ΑΟΑΠ των μελών του ΑΟΟΑ, καθώς και των κατιόντων αυτών μέχρι της ενηλικίωσής τους, με μειωμένο κατά 50% κόστος εγγραφής, συνδρομής, καθώς και των χρεώσεων του Ομίλου που αφορούν συμμετοχή στην Σχολή Τέννις και τις ιδιωτικές προπονήσεις.

 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς                                                                              Παπάγου 12/11/2022

 

τo ΔΣ τoυ ΑΟΑΠ