Προκήρυξη - Σχολή Διαιτησίας LEVEL 1

OΑθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου  διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας ITF NationalSchool  στις 21 & 22 Ιουνίου 2014, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. με τη συνεργασία του Συνδέσμου Διαιτητών Αντισφαίρισης Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Α.Παπάγου, στην Αθήνα. Κύριος στόχος της σχολής αυτής είναι η αναβάθμιση των Ενωσιακών Πρωταθλημάτων με την παρουσία καταρτισμένων διαιτητών σε αυτά. Εισηγητήτριες της σχολής θα είναι ο κα Ταμπόση Τερέζα (WhiteBadgeReferee) και η κα Πατσουράκου Ντόρα (White Badge ChairUmpire-Referee).

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν τις σημειώσεις της σχολής, έντυπο υλικό σχετικά με τους κριτές γραμμών και τη διαιτησία και μετά την ολοκλήρωση γραπτής δοκιμασίας, θα απονεμηθεί επίσημο δίπλωμα της ITF Εθνικού Επιπέδου. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία για πρακτική στις τεχνικές των κριτών γραμμών και των διαιτητών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Σχολή Διαιτησίας, να δηλώσουν συμμετοχή στο fax του Ομίλου 2106528709 ή email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. έως την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, συμπληρώνοντας την συνημμένη αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Ομίλου 2106516403 τις ώρες λειτουργίας του γραφείου (16:00 – 22:00).

Με εκτίμηση,

 Ο Πρόεδρος                                                                                                   H Γενική Γραμματέας

 Άγγελος Αστρεινίδης                                                                                       Ελένη Σκάρπα

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη Σχολή Διαιτησίας που οργανώνουμε στις 21 και 22 Ιουνίου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συμπληρώθηκαν οι συμμετοχές, αλλά δημιουργούμε λίστα αναμονής. Φυσικά μόλις υπάρχει κάποια ακύρωση, η λίστα συμμετοχής θα συμπληρωθεί κατά προτεραιότητα από την λίστα αναμονής.

 

 

Προκήρυξη/Πρόγραμμα

Δήλωση Συμμετοχής

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ WORD